Oj – TAIF-målvakten går till värsta konkurrenten

IK Oskarshamn har gjort klart med första nyförvärvet inför nästa säsong. En av Tingsryds succémålvakter, Wictor Ragnewall, är klar för klubben och avtalet sträcker sig över två år, meddelar IKO idag onsdag.

”Jag är mycket glad att kunna presentera Wictor Ragnewall som en av våra målvakter till kommande säsong. I Wictor får vi en lugn och trygg målvakt med stor potential och som i år har visat att han är en av allsvenskans absolut bästa målvakter”, säger IK Oskarshamns sportchef Roger Jönsson.

”Otroligt roligt att få fördjupa samarbetet med Wictor. Jag har följt honom under fem års tid och haft kontinuerlig kontakt med honom under dessa år. En kanonkille både på och utanför isen. En riktig vinnarskalle som inte lämnar något åt slumpen och alltid är noggrann i sin träning. Detta tillsammans med en ödmjuk personlighet utanför isen gör mig oerhört glad att Wiktor Ragnewall nu vill fortsätta sin utveckling hos oss. Han besitter en enorm potential och har en spännande framtid för sig”, säger IK Oskarshamns målvaktstränare Robin Danielsson.

”Det känns kanonbra att komma till IK Oskarshamn, det blir en ny utmaning. Det här har gått ganska snabbt och det känns bra att vara klar så tidigt så man hinner komma på plats. Man får mycket gratis av att vara på plats på försäsongen, träffa lagkompisarna och komma igång. Jag är ju inte från Småland, så jag känner inte av någon rivalitet mellan TAIF och IKO när jag nu byter klubb. Jag ser detta istället som rätt steg i min personliga utveckling som målvakt. Här får jag chansen att få jobba heltid med en målvaktstränare”, säger Wictor Ragnewall.

Av: Redaktionen, vxo@vaxjonyheter.se Gilla oss på Facebook